Toestellen

Smartphones kopen

Een smartphone is allang niet meer alleen maar een telefoon. Naast bellen en sms’en worden ze gebruikt om prachtige foto’s mee te maken, om overal het internet op te kunnen, om games te spelen of zelfs als navigatiesysteem of om je bankzaken te regelen. Iedereen gebruikt zijn of haar smartphone weer op een andere manier. Daarom is het belangrijk om het toestel te vinden dat aansluit bij uw wensen. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van smartphones, maar ook voor advies. Zo bent u verzekerd van de telefoon die bij u past!

Wilt u uw ideale smartphone voor een extra scherpe prijs? Wij verkopen ook refurbished smartphones. Deze smartphones zijn zo goed als nieuw, maar toch extra voordelig. We leggen graag kort uit wat dit betekent.

Refurbished

Een refurbished smartphone is al eens eerder gebruikt, toch is het niet hetzelfde als tweedehands. Zodra wij deze toestellen ontvangen kijken wij ze grondig na. Werkt elk onderdeel nog goed? Elk onderdeel dat niet meer als nieuw werkt, wordt vervangen. We maken het toestel vervolgens helemaal schoon en zetten hem volledig terug naar fabrieksinstellingen. U zult niet merken dat de telefoon al eens eerder is gebruikt, behalve door de prijs!

In sommige gevallen gaat het zelfs om telefoons die maar een week bij de vorige eigenaar in bezit zijn geweest. Misschien was het toch niet helemaal wat hij of zij ervan verwachtte. In dat geval is het apparaat nog volledig als nieuw, maar mag het in Nederland niet meer als een nieuw toestel worden verkocht. Voordelig voor u, omdat het eigenlijk betekent dat u een nieuw toestel koopt voor een fractie van de prijs. Mocht er toch iets met de telefoon gebeuren? Op onze refurbished telefoons geven wij minimaal 1 maand garantie. Zo combineert u met refurbished de voordelige prijs van tweedehands met alle voordelen van nieuw.

Loop gerust bij ons binnen of neem contact met ons op om te kijken of jouw ideale smartphone in ons assortiment nieuwe, of refurbished toestellen zit.

Contact

Nog één keer de voordelen van refurbished op een rij:

  • Niet te onderscheiden van nieuw
  • Mooie kortingen
  • Uitvoerig nagekeken door onze experts
  • Met 12 maanden garantie